Hur ska du inaktivera Outlook-sökhistorik?

 Vi lever i en värld där vi alla använder webben dagligen för olika typer av aktiviteter. Några av er använder det för arbete, några av er använder det för att umgås och några av er använder det för andra aktiviteter. Som ett resultat är internet en av de mest mångsidiga teknikerna du någonsin kommer att stöta på.

Men ibland kan det vara utmanande för någon av er att gå till olika applikationer av flera skäl. För att undvika detta problem bör du ladda ner Outlook omedelbart för att få de bästa fördelarna. Det är en typ av social medieplattform som du kan använda för att tillgodose flera nödvändigheter utan svårighet.

Outlook kan göra det bekvämt för dig att ställa in dina möten, kontakta människor, skicka e-post, ringa vänner och anteckna viktiga datum i en kalender. Du kan lära dig mer om det med hjälp av Outlook support team närhelst du behöver det.

Eftersom denna applikation ger människor alla typer av tjänster och faciliteter, är det en av de mest populära och pålitliga plattformarna i den tekniska världen idag. Så du kan använda den hur du vill.

Oavsett vem du är eller hur länge du har använt webben kan det vara en utmaning för dig att använda en applikation framgångsrikt vid första försöket. Men det borde inte vara en anledning för dig att ge upp för bara för att du inte hände en gång betyder det inte att du aldrig kommer att lyckas.

Du kan också prata med Outlook tekniska support team för att få all hjälp du kan behöva. Du kan be dem att ge dig grundliga strategier och tips, och de kommer att göra det snabbt och effektivt.

Utöver allt detta finns det några instruktioner som du kan följa för att inaktivera din Outlook-sökhistorik. Låt oss nu titta närmare på dem:

1. Det första du bör göra är att öppna Outlook applikationen på din smartphone eller bärbara dator

2. När den sociala medieplattformen är öppen, gå till ditt privata konto

3. Du hittar ett alternativ som heter Inställningar högst upp på sidan när det nya fönstret öppnas på din skärm, tryck på det

4. Du bör trycka på fliken Allmänt under kategorin Alla Outlook-inställningar

5. När den nya sidan visas, gå till Sekretess och data

6. Ett alternativ som heter Ta bort historik kommer att finnas tillgängligt på skärmen, välj det och följ anvisningarna

Du kan med framgång ringa Outlook support Sverige om du behöver ytterligare hjälp.


Popular posts from this blog

Hur öppnar man ett Outlook konto?

Detaljerad procedur för att skapa en ny profil i Outlook

Hur stänger jag en Outlook datafil?